Wat vinden anderen

over onze samenwerking

Enkele maanden geleden heeft Monique voor mij mijn website ontworpen.

Doordat ik een vrij specifieke onderneming heb gericht op het trainen van paarden was dit erg fijn om samen over te brainstormen.
Ik wist vooral goed wat ik niet wilde maar vond het lastig om daadwerkelijk te weten wat ik echt binnen mijn website wilde vertellen en over wilde brengen op de klant.

Monique kon mij hier goed in helpen en is stap voor stap met veel geduld aan de slag gegaan met mijn wensen. Ook gaf ze hier en daar haar eigen input wat voor mij nieuwe inzichten gaf en prettig werkte.

Monique werkt met veel structuur en heeft er voor gezorgd dat mijn website strak, mooi, overzichtelijk en aansprekend voor mijn doelgroep is geworden!

Fleur Vos

Paardrij-instructeur, Fleur Vos Sporthorses

Als startend ondernemer had ik toeten noch blazen verstand van boekhouden. Via Paco Busteros Leon van TequilaDesign, die mijn huisstijl ontwierp, kwam ik bij Breindump van Monique Snikkers terecht.
Die loodste mij feilloos door de boekhouding en zorgde ervoor dat de eerste kwartaalaangifte een fluitje van een cent was.

Bleek ook nog dat Moniques ‘Breindump’ mijn website kon bouwen en dat geheel naar mijn wens. Monique heeft de gave om met een half woord precies te snappen wat ik bedoel en dat weet te visualiseren.
De tips en trucs (die er werkelijk toe doen) vliegen me om de oren en ik doe daar graag mijn voordeel mee.

Ik hoop nog lang plezier te beleven aan de kennis en kunde van Monique op financieel en digitaal gebied zodat ik mijn koffiebedrijfje met een glimlach kan opbouwen!

Theo Visser

Barista, Tazza di Theo

Monique is mijn redder in nood.
Als startend ondernemer had ik nog niet veel kaas gegeten van het programma e-boekhouden waardoor ik het alleen maar erger maakte.

Monique heeft alles weer goed gezet en mij uitleg gegeven over wat ze gedaan heeft en hoe ik het kan doen. Echt super blij met al haar hulp, geduld en uitleg.

Ook technisch met koppelingen tussen verschillende programma’s ondersteunt ze met adviezen en ze wil graag weten hoe iets werkt dus dat zoekt ze dan ook voor me uit!

Dank je wel Monique voor je hulp!

Heske van Esch

Coach voor Vrouwelijke Ondernemers, Makkelijker Leven | Heske van Esch

Mijn boekhoudprogramma gebruikte ik om facturen te maken. Maar hoe ik het programma precies moest inrichten en wat het beste was voor mij? Eerlijk gezegd, dat wist ik niet goed.

Monique heeft me geholpen met het inrichten van de boekhouding, me allerlei dingen uitgelegd, heel veel tips gegeven en geen vraag was te gek.

Nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik mijn boekhouding onder controle heb.

Monique kijkt naar wat jij nodig hebt en zorgt dat de boekhoudchaos verdwijnt en verandert in een goed werkend boekhoudprogramma.

Ik ben heel erg blij met alle hulp van Monique!

Lilian Spaans

Technisch Virtual Assistant, Lilian Office Support

Wanneer je stress krijgt van je computer of het onderhouden van je website, is Monique een digitaal engeltje op je schouder.

Met het grootste geduld begeleid en ondersteunt ze je net zo lang tot alles in de puntjes in orde is. Ze wijst je op zaken waar je zelf misschien niet aan gedacht hebt.
Haar tarief is altijd heel schappelijk.

Monique zorgt dat je in alles rust het werk kan doen waar je wel goed in bent. Te weten dat zij er is geeft me enorm veel rust.
Ze krijgt van mij een 10!

Annette Weers

Directeur / Eigenaar, Annette Weers Opleidingen

Monique Snikkers heeft binnen twee maanden mijn volledige administratie op orde gemaakt. Dat aan zich een aanbeveling waard, wat nog bijzonder is, is dat mijn volledige administratie op de achterkant van enveloppen was geschreven door mijn 86-jarige schoonvader. Een geweldige prestatie aan zich, alles weer naar 2020-stijl te trekken!

Nu heb ik alles onder controle en in een oogopslag, mocht ik iets niet weten of begrijpen is zij altijd beschikbaar om een oplossing te bieden.

Monique is sociaal, uitvoerig, precies en leergierig. Een uitstekende zakenpartner dus!

Paco Busteros León

Directeur/Eigenaar | Grafisch Vormgever- en Vertaler, Tequila Design

Als ondernemer ben je ook met taken ‘opgescheept’ waar je niet het allerbeste in bent. En daar is dan Monique!
Mijn administratie- en organisatieklussen pakt zij vol enthousiasme aan. En dat geeft tijd en ruimte voor mij om te doen wat mij het meeste energie geeft, met het gevoel dat het andere ook super wordt geregeld.

Brenda de Graaf

Directeur/Eigenaar | Creatieve Ondernemer, Liefslabel

Een pro actieve houding!
Pakt snel en zelfstandig zaken op. Enthousiast en betrokken.
Denkt mee en werkt oplossingsgericht!
Een aanwinst voor je organisatie!

Claudia Speksnijder

Duurzaamheidscoödinator, Gemeente Alphen aan den Rijn

Monique worked in my team as a project admin specialist for the duration of 2 years.
Her sense for urgency and search for continuous improvement in day to day processes is catching for not only the direct colleagues, but also other internal colleagues.

She is always more than happy to help with a wide range of project and financial related questions and challenges and does not stop until the most beneficial solution is identified and implemented.

I would describe Monique as highly pro-active, social, responsible and easy-to-work-with.

Jeroen Mank

Manager Operations Support , Iron Mountain Nederland

In de afgelopen 2 jaar heb Monique ervaren als een zeer prettige collega die met eigen initiatief een ideale brug verzorgde tussen de operationele projecten en de financiële administratie.

Zij zorgde voor het in hapklare brokken aanleveren van alle benodigde data om deze op te nemen in de financiele administratie. Projecten werden gecontroleerd en nagevraagd om verdere vertraging in processen te voorkomen.
Eigenhandig werden verbeteringen ten behoeve van het proces doorgevoerd.

Met haar inzet en gevoel voor zowel de organisatie en collega’s is Monique een zeer prettige collega geweest.

Peter den Hartog

Billing Manager Benelux , Iron Mountain Nederland